Menu

Versalof

Probleem? Nee. Oplossing!

U bent hier

Johan en Kris Sarens-Verthongen van Versalof zijn al de derde generatie witlooftelers. Met veel passie en zorg werken ze acht maanden lang aan hun witloof. Hun frustratie was dan ook groot dat het zorgvuldig geteelde witloof zelden zonder kwaliteitsverlies tot bij de consument kon worden gebracht.

Maar Johan en Kris bleven niet bij de pakken zitten. In de slagerijwereld leerden ze de techniek van vacuümstomen kennen. Op die manier kan de kwaliteit van het witloof bewaard blijven voor al hun 'oude' klanten. Ze hadden dus een oplossing gevonden.Maar dat is niet alles. Dankzij het vacuümstomen boren ze nu ook heel nieuwe markten aan. De slager om de hoek verkoopt hun witloof, chef-koks en grootkeukens zijn geïnteresseerd en bovendien leveren ze ook aan de hele industrie van bereide maaltijden. Het assortiment werd intussen ook grondig uitgebreid: spruitjes, asperges, (mini)worteltjes, preistronken…

 

Zij doen het zo

  • Buig je probleem om in nieuwe kansen
  • Haal inspiratie uit een andere sector
  • Verover nieuwe markten met je innovatie

 

ikinnoveer © 2019

Created by