Menu

GingerLove

Nieuwe warme drank verovert de wereld

U bent hier

Een warme drank bestellen op café, dat is eigenlijk kiezen tussen koffie en thee. Vegetarisch restaurant Lombardia in Antwerpen wilde zijn klanten meer keuze bieden. Dus ontwikkelden ze een nieuwe warme drank: GingerLove.

GingerLove is een fruitige warme gemberdrank. Een gemberboost met een schuimkraag. Eerst wat het er alleen voor de eigen klanten, maar intussen kan iedereen het gemberdrankje in huis halen. Bedenker Alain Indria kreeg er in de media wereldwijd aandacht voor. GingerLove mag dan ook grote sterren als Moby en Sting (filmpje) tot zijn fans rekenen. Zelfs op de Wereldtentoonstelling in Shanghai kon je GingerLove drinken.

Het was dus al snel duidelijk dat er veel potentieel zat in die nieuwe drank. Te veel om enkel bij eethuis Lombardia aan te bieden. Alain besloot om dit als afzonderlijk product op de markt te zetten. Danzij een innovatiesubsidie van het IWT kon GingerLove ontwikkeld worden voor de horeca- en voor de retailsector. Hiervoor werkte Alain samen met een Italiaanse machinebouwer. 

Zij doen het zo

  • Begin klein, denk groot
  • Zoek financiële steun
  • Werk samen met grotere bedrijven om jouw product ook groot te maken

ikinnoveer © 2020

Created by