Menu

Weet waar je aan toe bent

Analyseer jezelf en je concurrenten

U bent hier

Als ondernemer volg je de koers van jouw bedrijf natuurlijk op de voet. Je weet hoe het staat met de verkoop. Van elke klacht over de kwaliteit word je op de hoogte gebracht. Je hoort het meteen als één van jouw medewerkers zich niet meer goed in zijn vel voelt. Op zich weet je dus al waar je staat. Dat is goed.

Want als je de feiten kent, kan je ook analyseren waar ze vandaag komen. 

Weet je bijvoorbeeld waarom jouw producten of diensten goed verkopen?Je kan jouw klanten bevragen om te weten te komen welke aspecten van jouw service ze het belangrijkst vinden. Of waar het nog beter kan. En hoe dan wel. 

Sta ook af en toe even stil bij je belangrijkste concurrenten. Hoe sneller je erachter komt dat zij een nieuw product hebben gelanceerd, hoe sneller je daar zelf op kan reageren. En de concurrentie altijd een stap voor blijven, ook dat is innovatie!

Interesse, maar weet je niet meteen waar te beginnen? Wel, wij hebben een online scan, op jouw maat, ontwikkeld. Neem 10 minuten van je tijd en ontdek waar jouw bedrijf goed en minder goed op scoort. Gebruik bovendien de tips op maat om meteen, gericht en efficiënt van start te gaan met jouw transformatie.

Actief in de bouw? Vul vandaag nog de online BIG-scan in www.ikinnoveer.be/audit/bouw-innovatie-groei  

Actief in de zorg? www.ikinnoveer.be/innovatiekompas 

Actief in andere sectoren? www.ikinnoveer.be/audit

ikinnoveer © 2020

Created by