Menu

Achielle

Terug naar de basis

U bent hier

Ouderwetse fietsen kunnen niet op tegen nieuwe, hoogtechnolgische fietsen? Fout! Het bedrijf Dija-Oostcolor zette met het Achielle-gamma oerdegelijke fietsen-zonder-meer in de markt. De looks van vroeger gecombineerd met de techniek van vandaag. En het mag gezegd: sindsdien lopen de zaken op rolletjes.

Het succesverhaal van dit familiebedrijf begint bij opa Achiel Oosterlinck. Die startte ooit als fietsenmaker met de productie van eigen frames. Zo deden de meeste fietshandelaars dat in die tijd. Later verschoof de productie van frames voor andere fietsenmerken. 

Dija-Oostcolor werd uiteindelijk een van de weinige echte fietsframeproducenten in Europa. Toch werd de concurrentie met lageloonlanden steeds lastiger. Daarom besloten de kleinzonen van Achiel om, zoveel jaar later, het geweer van schouder te veranderen: geen frames meer, maar complete fietsen. Allesbehalve een evidente keuze. Maar de fietslijn, genaamd naar hun opa, werd een schot in de roos.

Alle fietsen van Achielle zijn handgemaakt en op-en-top Belgisch. Je kan als klant ook elk onderdeel zelf kiezen. De looks en de degelijkheid van toen slaan duidelijk ook aan bij de consument van vandaag.

Zij doen het zo

  • Grijp terug naar de basis van je bedrijf
  • Maak je product uniek

ikinnoveer © 2020

Created by