Menu

Machiels Building Solutions

Snelheid en wendbaarheid in een woelige wereld. 

U bent hier

Druk, druk, druk ... veeleisende klanten, personeelstekorten,onvoorziene omstandigheden, slecht weer en vooral: de druk om steeds sneller op te leveren stijgt iedere dag.

Machiels Building Solutions zorgt ervoor dat deze omstandigheden niet langer een issue vormen. Door op voorhand in een geconditioneerde en geïndustrialiseerde omgeving te bouwen maakt Machiels Building Solutions het mogelijk om steeds sneller, beter en op een ecologische manier projecten te realiseren.

Innoveren door te industrialiseren en digitaliseren maakte het voor Machiels Building Solutions mogelijk om jaarlijks sterk te groeien met één en hetzelfde team. De digitale 3D tekenmodellen zorgen ervoor dat alles efficiënter verloopt. De klant, aannemer, leveranciers en kennisinstellingen kijken mee en kunnen snel verbeteringen suggereren. Die snelle feedback en verbetervoorstellen besparen heel wat geld ... en frustratie!

Snel doorvoeren van verbeteringen helpt het groeiproces enorm. Hierin speelt de LEAN methodiek een essentiële rol. Voeg daarbij nog een brede kijk en het zorgvuldig verzamelen van opgedane kennis bij en dan weet je waarom Machiels Building Solutions met houtskeletbouw ook zeer grote projecten aankan. Tot over de landsgrenzen heen.

Zij doen het zo

  • Maak van een uitdaging jouw kracht
  • Digitalisering is een must
  • Laat iedereen meedenken
  • Durf te doen

 

Wil je meer weten over transformatie in de bouw? Kijk dan hier

ikinnoveer © 2020

Created by