Menu

Habenu - van de Kreeke

Kom eens van je eiland!

U bent hier

Van de Kreeke is een derde generatie familiaal (wegen)bouwbedrijf.Gebeten door het transformatie-virus beloofde Bas van de Kreekeelk jaar 1 innovatie op de markt te brengen. Niet vanuit een aparte R&D-afdeling, maar vanuit de buik van het bedrijf. Niet al deze innovaties zijn baanbrekend, maar ook kleine ingrepen kunnen een grote impact hebben. Steeds met het oog op groei, innovatie en transformatie. Continu verbeteren en leren zijn hierbij de rode draad.

Geïnspireerd door het boek ‘Lean bouwen’ van Arend Van Randenstelt van de Kreeke voortaan steeds de klant centraal en focust opoptimalisatie en verkorten van de doorlooptijd. Een rijwoning in 10dagen energiezuinig renoveren met de focus op comfort is al langgeen utopie meer. Met de juiste aanpak, ingesteldheid en partnersis dit mogelijk.

De transformatie is vandaag voelbaar in elke laag van hetbedrijf. Met vallen en opstaan maar vol enthousiasme werkt elkemedewerker mee aan de grote doelen die ze samen bepalen. Meerdan ooit beseft Bas, dat het bedrijf iedereen nodig heeft om eenveerkrachtig en sterk bedrijf te zijn en te blijven. Transformerengaat niet alleen over procesoptimalisatie en productinnovatie,maar vooral om mensen. Als voorzitter van Transformatie Bouw Limburg draagt hij deze zienswijze ook uit naar de helebouwsector.

Zij doen het zo

  • Innovatie vanuit de buik
  • Continu verbeteren en leren
  • Het draait om mensen 

 

Wil je meer weten over transformatie in de bouw? Kijk dan hier

ikinnoveer © 2020

Created by