Menu

A.W.B. Schots

Een hart voor het bedrijf én de werknemers

U bent hier

A.W.B. Schots werkt voortdurend aan vernieuwende producten & diensten. Zo lanceerde het bedrijf de grachtenruimer die niet schept, maar schuift door een gracht. Hierdoor behoudt de gracht zijn vorm en wordt enkel het sediment op de bodem weggenomen.De specifieke methode zorgt er bovendien voor dat de taluds verstevigd worden. Alle (geplande) werken zijn bovendien op digitale kaarten aangeduid. Handig voor bedrijf én klant!

Een onderneming is maar zo veerkrachtig als zijn werknemers. Werkzekerheid bieden, ongeacht het seizoen, weersomstandigheden en eventuele (tijdelijke) beperkingen van de werknemer is een troef voor A.W.B Schots. Enkele specifieke producten zullen binnenkort zorgen voor een gelijke zomer- en winterinzet van het personeel. Door processen op te splitsen en aan te passen aan ieders persoonlijke competenties probeert het bedrijf het werk aan te passen aan ieders kunnen.

Ideeën ontstaan, groeien en bloeien in alle lagen van de onderneming, er is maar één devies. Praat met elkaar en versterk elkaars ideeën. Dagelijks contact tussen de bedrijfsleiding en alle medewerkers is daarvoor een must.

Niet alleen de mens staat centraal in deze onderneming. A.W.B. Schots heeft ook een hart voor de natuur: De afvalstromen worden momenteel onder de loep genomen. Samen met de digitalisering van het werk zal dit bijdragen tot eenvoud (en dus minder fouten) en efficiëntie (en dus minder kosten) in het bedrijf.

Hun inzet bleef niet onopgemerkt: na een award en titel ‘Innovatieheld’, werden ze - ook uitgeroepen tot ‘Kans-rijk bedrijf’.

Zij doen het zo

  • Innovatie? Ook in HR en processen
  • Praten, praten, praten
  • Eenvoud en efficiëntie 

 

Wil je meer weten over transformatie in de bouw? Kijk dan hier

ikinnoveer © 2020

Created by