Menu

Innovatie in de apotheek...

Cursussen Antwerpen

18 april 2016 25 april 2016 2 mei 2016

U bent hier

Innoveren doe je zo! (18 april)

Voortdurend vernieuwen is de boodschap. Ook de apotheek zal moeten innoveren om elke dag opnieuw de perfecte service te bieden voor de patiënt. In deze eerste sessies geven we heel wat voorbeelden en stellen we een praktisch vier-stappen-plan voor innovatie voor. Op het einde van de sessie heb je een goed inzicht in wat innovatie is en waar je kan beginnen.

Docent: dr. Peter Bertels

In het spoor van de patiënt (25 april)

De patiënt staat centraal in onze dienstverlening. Althans dat willen we zo graag. Maar is het ook effectief zo? Hoe pik je de signalen op van tevreden- of ontevredenheid op bij jouw patiënten? Hoe zet je die kennis om in een echte wauw-ervaring? In deze sessie leer je de Customer Journey Map toepassen, een techniek uit service design.

Docent: dr. Peter Bertels

Nieuwe concepten realiseren (2 mei) 

Innovatieve ideeën hebben is één ding, ze ook gerealiseerd krijgen is iets anders. Daarvoor is het volledige ecosysteem van dokters, ziekenhuizen, patiënten nodig waarin jouw apotheek de centrale spin in het web is. Met het Business Model Canvas brengen we alles in kaart en zetten we eerste stappen tot uitvoering van nieuwe innovatie. We bekijken ook hoe je partners binnen en buiten jouw apotheek kan warm maken om mee te innoveren.

Docent: dr. Peter Bertels

Wanneer en Waar?

Maandag 18 april 2016

Maandag 25 april 2016

Maandag 2 mei 2016

De locatie van de opleiding: KAVA vzw, Lange Leemstraat 187, 2018 Antwerpen

Steeds stipt van 20u15 tot 22u45 (onthaal vanaf 19u45) We voorzien een broodje voor degenen die dit wensen; gelieve dit ook aan te duiden op het inschrijfformulier.

Inschrijven kan enkel voor de volledige reeks. 

Voor wie?

Bent u zaakvoerder, verantwoordelijke of werknemer van een apotheek die wil inzetten op innovatie? Dan is deze inspirerende opleiding op jouw maat. 

Kosten?

Deze opleiding kost 60 EUR inclusief BTW. KAVA-leden én klanten TD krijgen dit teruggestort als ze op alle 3 de sessies aanwezig zijn en de Innovatie-audit invullen (wordt verstuurd via mail). Je krijgt, na het invullen van de Innovatie-audit een duidelijk rapport én deze info zorgt ervoor dat we de opleiding op jouw noden kunnen afstemmen.

De betaling mag gebeuren op rekening van KAVA vóór aanvang van de sessies.• rekeningnummer  BE18 6451 3333 9265• met vermelding van 'uw naam' + 'ikinnoveer - innovatieopleiding - 3 sessies' + (indien van toepassing) 'uw APB nummer’. 

Accreditatie

Accreditatie voor de lessen Innovatie is aangevraagd in domein C “Gezondheid en samenleving”, voor 6 credits.

Schrijf je nu in!

Meer info over deze opleiding

Naam: Nico Carpriau
Organisatie: KAVA
Telefoon: 03/280 15 08
E-mailadres: nico.carpriau@kava.be

Meer info over de inspirerende opleidingen van ikinnoveer

Naam: Eveline Borgermans
Organisatie: Innovatiecentrum
Telefoon: 0490654359
E-mailadres: eveline.borgermans@innovatiecentrum.be

ikinnoveer © 2019

Created by