Menu

Opleidingen

Ben je op zoek naar een opleiding over innovatie? Hier vindt u een aanbod van inspirerende cursussen, diepgravende workshops en leerrijke webinars. 

U bent hier

Succesvol netwerken: Hoe doe je dat?

Webinar Online 29 maart 2018

Wie vlot en efficiënt netwerkt, verhoogt makkelijker de eigen marktwaarde én die van zijn organisatie. Dat merk je vandaag al, maar in de toekomst wordt dat nog belangrijker: we werken vaak en goed samen met mensen die ons aanbevolen worden. Maar hoe zorg je ervoor dat mensen jou aanbevelen? 

Lees meer

Tax Shelter en WinWinlening

Webinar Online 13 april 2018

Innovatieve starters of groeiers kunnen vaak een extra financieel duwtje in de rug gebruiken. De Tax Shelter en de Winwinlening zetten je op een belastingvriendelijke manier op weg. Naast bankfinanciering kan deze alternatieve financiering een welgekomen optie zijn. Deze ondernemingen hebben vaak - en zeker in de opstartfase - geen grote terugbetalingscapaciteit of track record. 

Lees meer

Riskmanagement: essentieel bij verkoop van innovatieve/complexe producten

Webinar Online 27 april 2018

Om een klant te overtuigen moeten er drie zaken aanwezig zijn: voldoende value voor de klant, volledig vertrouwen van de klant in jou en tenslotte een minimaal risico als er toch iets misloopt. Deze drie zaken vormen samen de "Golden Triangle" voor succesvolle verkoop, volgens Hans Clijsters. In deze derde webinar in de reeks rond deze gouden driehoek zal Hans spreken over het derde luik, het minimaliseren van het risico voor de klant. 

Lees meer

ikinnoveer © 2018

Created by