Menu

Opleidingen

Ben je op zoek naar een opleiding over innovatie? Hier vindt u een aanbod van inspirerende cursussen, diepgravende workshops en leerrijke webinars. 

U bent hier

Boost jouw sales

Webinar Online 27 oktober 2017

Versnel je verkoop in slechts 6 weken.

De titel van dit webinar lijkt zelf wel een verkoopspraatje. Maar geef eerlijk toe: hoewel verkoop essentieel is voor de groei van je zaak, wringt daar vaak het schoentje. 

Lees meer

Drones; de toekomst van Vlaanderen. Van idee tot concreet project

Cursussen Vlaams-Brabant 7 november 2017 | 21 november 2017 | 5 december 2017

Trust creatie: essentieel bij verkoop van innovatieve/complexe producten

Webinar Online 24 november 2017

Vertrouwen wordt weleens de munteenheid van de toekomst genoemd. In Sales is dit al langer een bekend feit: zonder vertrouwen zal een klant nooit bestellen, hoe veel value er ook wordt aangeboden.

Lees meer

Alles wat freelancers echt moet weten over intellectuele eigendom

Webinar Online 24 november 2017

Auteursrecht, intellectuele eigendom, exploitatierechten, … Blijf jij ook het liefst uit de buurt van dergelijk juridische jargon? Maak dan voor één keer een uitzondering!  Bewust omgaan met je rechten kan je als freelancer heel wat gedoe besparen en vooral geld opbrengen. 

Lees meer

De juiste prijs?

Webinar Online 1 december 2017

En hoe bepaal ik die als freelancer?

Vraag jij voldoende voor je werk? Te weinig misschien? Of prijs je jezelf uit de markt met een te hoge prijs? Een eenvoudige vraag, zo lijkt het. Maar het antwoord is daarom niet altijd zo simpel. Freelancers worstelen vaak met hun prijszetting. ‘De juiste prijs’ hangt immers af van heel wat verschillende factoren.

Lees meer

Spreek jij de taal van jouw klanten?

Webinar Online 8 december 2017

Hoe de juiste boodschap tot betere verkoop leidt 

Wat een waardevol argument is voor de ene klant, is irrelevant voor de andere. Het brengen van de juiste boodschap voor de juiste persoon is wellicht dé sleutel tot succesvolle sales. We moeten m.a.w. de juiste taal leren spreken bij de verschillende soorten klanten waar we op mikken.

Lees meer

Pakkende presentaties: zo maak je het helder en overtuigend.

Webinar Online 16 februari 2018

Een product of dienst aan de man of vrouw brengen? Een goedidee pitchen? Plannen of strategieën uit de doeken doen? Heelregelmatig doe je dat met behulp van een presentatie.

Tijdens het webinar “Pakkende presentaties” leer je hoe je moeiteloos met je publiek connecteert, hoe je je presentaties helder, overtuigend en enthousiast overbrengt en wat er nodig is om impact te realiseren.

Lees meer

ikinnoveer © 2017

Created by