Menu

Win-Winnovatie: neem voorsprong door slimme samenwerking

Webinar Online

8 september 2017

U bent hier

Win-win: het is de voedingsbodem voor het opzetten en in stand houden van succesvolle en duurzame samenwerkingen. Als er geen duidelijk gealigneerde visie en doelen kunnen gedefinieerd worden, verzandt een samenwerking al snel in politieke spelletjes. Dat is bij het opzetten van samenwerking rond innovatie niet anders. Alleen loopt het vaak nog mis in het opzetten van de samenwerking nog zelf.  Dat is vaak het gevolg van een slecht verwachtingenmanagement, maar ook van een gebrek aan inzichten in nieuwe samenwerkingsvormen. Het goede nieuws is dat je deze skills kan aanleren om zo betere innovatieprojecten op te zetten. In het boek win-winnovatie geven de auteurs als ervaringsdeskundingen een waterval aan do’s en don’ts om successvolle win-winnovaties te realiseren.

Tijdens deze Webinar wordt de content van het boek verklaart, aan de hand van praktische tips en extra cases uit de ervaring van de auteurs.

zie ook de site van het boek:www.winwinnovatie.be

Deze webinar, met auteur Piet Verhoeve,  duurt 1 uur, start stipt om 11u en bieden we aan voor 59,50 euro (prijs is inclusief het boek). Er is ruime mogelijkheid om jouw vragen te stellen aan Piet, tijdens de uitzending.Opgelet: Ook als je niet inlogt tijdens de webinar, krijg je na afloop een mailtje met een private link naar de volledige opname, de presentatie en eventueel extra documentatie. De factuur volgt daarna automatisch. Wil je daarentegen -kosteloos- afzien van je inschrijving dan kan dit tot vlak voor de webinar, via de 'unsubscribe link' 

Schrijf je nu in voor deze webinar!

ikinnoveer © 2018

Created by