Menu

Value-creatie bij complexe/innovatieve producten

Webinar Online

22 september 2017

U bent hier

Innovatieve ondernemers hebben vaak een sterke focus op de (technische) eigenschappen van hun product. Hierdoor beperken ze zich tot de traditionele, transactionele verkoop waar prijs vaak het belangrijkste argument wordt.

In deze webinar praat Hans Clijsters over Value Selling of Value-creatie: Focus op de (verborgen) behoeftes van de klant en gebruik jouw product of dienst om deze verborgen behoeftes te vervullen. Zo kan men de prijsdiscussie naar de achtergrond duwen...

Deze webinar, met Hans Clijsters van Hamilton Coaching, start stipt om 11u, duurt 1 uur en bieden we aan voor 39,50 euro. Er is ruime mogelijkheid om jouw vragen te stellen aan Hans, tijdens de uitzending.Opgelet: Ook als je niet inlogt tijdens de webinar, krijg je na afloop een mailtje met een private link naar de volledige opname, de presentatie en eventueel extra documentatie. De factuur volgt daarna automatisch. Wil je daarentegen -kosteloos- afzien van je inschrijving dan kan dit tot vlak voor de webinar, via de 'unsubscribe link'.

Schrijf je nu in voor deze webinar!

ikinnoveer © 2018

Created by