Menu

Je bent pas leider als anderen jou zo zien.

Webinar Online

6 oktober 2017

U bent hier

“Leiderschap, je hebt dat of je hebt dat niet!” ; “Vertrouwen is goed, controle is beter!”; “Iemand moet tenslotte beslissen.”  Je kent ze wel, die cliché-uitspraken van  en over leidinggevenden. Vaak gaan ze nog gepaard met klachten over een gebrek aan initiatief van medewerkers of een nefaste organisatiecultuur.

Maar het kan anders! Als co-director, onderzoeker, auteur en adjunct-professor verbonden aan The Future Leadership Initiative van Antwerp Management School weet Koen Marichal dat als géén ander. En hij brengt dat vervolgens ook inzichtelijk en praktijkgericht.

Waarom is een nieuw idee van leiderschap belangrijk voor het succes van organisaties? En wat betekent dit voor jouw onderneming? Wat is het verschil tussen een leider en een baas? Welk gedrag stellen succesvolle leiders? En welke aanpak is doorslaggevend voor performante teams? In deze webinar legt Koen dat helder en haarfijn uit. Zijn boek 'De kleren van de leider' krijgt u er meteen ook bij.

Deze webinar, met Koen Marichal, start stipt om 11u, duurt 1 uur en bieden we aan voor 59,50 euro, inclusief het boek 'De kleren van de leider' twv. 29,99€.  Er is ruime mogelijkheid om jouw vragen te stellen aan Koen, tijdens de uitzending.

 
Opgelet: Ook als je niet inlogt tijdens de webinar, krijg je na afloop een mailtje met een private link naar de volledige opname, de presentatie en eventueel extra documentatie. De factuur volgt daarna automatisch. Wil je daarentegen -kosteloos- afzien van je inschrijving dan kan dit tot vlak voor de webinar,

 

Schrijf je nu in voor deze webinar!

ikinnoveer © 2018

Created by