Menu

Je bent pas leider als anderen jou zo zien.

Webinar Online

6 oktober 2017

U bent hier

Leiderschap, is dat niet vooral iets dat je hebt of niet hebt?” “Vertrouwen is goed, controle is beter!”, “Iemand moet toch de knopen doorhakken.” Het zijn typische uitspraken van leidinggevenden die in een adem ook gemakkelijk klagen over gebrek aan initiatief van medewerkers en een cultuur van geklaag in de organisatie. Hoe kan het anders?

 

Koen Marichal is als co-director, onderzoeker, auteur en adjunct-professor verbonden aan The Future Leadership Initiative van Antwerp Management School. In deze webinar legt hij uit waarom een nieuw idee van leiderschap belangrijk is voor het succes van organisaties en wat dit praktisch betekent.

Deze webinar, met Koen Marichal, start stipt om 11u, duurt 1 uur en bieden we aan voor 59,50 euro, inclusief het boek 'De kleren van de leider' twv. 29,99€.  Er is ruime mogelijkheid om jouw vragen te stellen aan Koen, tijdens de uitzending.

 
Opgelet: Ook als je niet inlogt tijdens de webinar, krijg je na afloop een mailtje met een private link naar de volledige opname, de presentatie en eventueel extra documentatie. De factuur volgt daarna automatisch. Wil je daarentegen -kosteloos- afzien van je inschrijving dan kan dit tot vlak voor de webinar,

 

Schrijf je nu in voor deze webinar!

ikinnoveer © 2017

Created by