Menu

Het beste verhaal wint

Webinar Online

20 oktober 2017

U bent hier

Het geheim van de grootste successen? Een sterk verhaal. En dat geldt net zo goed voor freelancers als voor grote merken en bedrijven.

Rationele argumenten zijn immers maar de helft van het plaatje. Een opsomming van facts, features en figures volstaan lang niet altijd. Een sterk verhaal daarentegen spreekt jouw klanten aan op hun gevoel en verbeelding. Resultaat: meer impact!

En het goede nieuws: iedereen heeft een verhaal. Maar tegelijkertijd: storytelling is niet de heilige graal van de hedendaagse marketing. (‘storytelling’ is al een jaar of tien een buzzword in marketing middens). Al te vaak gaan we op zoek naar dat éne nieuwe, krachtige verhaal dat toehoorders van hun sokken blaast en meteen meer verkoop genereert. Was het maar zo eenvoudig.

Als story-expert is Raf Stevens ervan overtuigd dat verhalen enkel dan werken wanneer ze het ‘kijk-eens-naar-mij-verhaal overstijgen. Je wil niet enkel een geloofwaardig verhaal vertellen, maar ook op emotioneel niveau verbinding maken met jouw publiek. ‘Leaving a legacy’, bouwen aan iets moois. Een bijdrage leveren zeg maar. En fier en tevreden kunnen terugblikken.

In deze vraag- en antwoordsessie bespreekt Raf Stevens zijn Story Model: de drietrapsraket van sterke verhalen:

  • De stuwkracht van het IK-verhaal
  • De verbindende kracht van het WIJ-verhaal
  • De actiekracht van het NU-verhaal. 

Dit webinar start stipt om 10u, zal een uur duren en word je gratis aangeboden door Unizo, FlandersDC en ikinnoveer. Vooraf inschrijven is echter noodzakelijk.

Merk op: Ook als je niet inlogt tijdens de webinar, krijg je na afloop een mailtje met een private link naar de opname, presentatie en eventueel extra documentatie.

Schrijf je nu in voor deze webinar!

Meer info over deze webinar?

Naam: Eveline Borgermans
Organisatie: Ikinnoveer
Telefoon: +32490654359
E-mailadres: eveline.borgermans@innovatiecentrum.be

ikinnoveer © 2018

Created by