Menu

Boost jouw sales

Webinar Online

27 oktober 2017

U bent hier

De titel van dit webinar lijkt zelf wel een verkoopspraatje. Maar geef eerlijk toe: hoewel verkoop essentieel is voor de groei van je zaak, wringt daar vaak het schoentje.  

Michael Humblet, die meer dan 150 firma’s geholpen heeft hun verkoop te versnellen, legt in deze uiterst pragmatische sessie vol voorbeelden, uit wat precies de bouwstenen zijn voor succesvolle sales. Hij toont in detail hoe je op 6 weken tijd een betekenisvolle boost aan je verkoop geeft door je te richten op 3 zaken: Focus, Productie & snelheid van executie.

Michael Humblet is geobsedeerd door het trainen, bouwen en designen van sales machines en oprichter van  Chaomatic, waar hij de  focus legt op  “accelerating revenue growth”. Daarnaast is hij ook  host van de The Sales Acceleration Show, een sales en marketing Q&A show met als doel het versnellen van je business.

Dit webinar start stipt om 10u, zal een uur duren en word je gratis aangeboden door FlandersDC, Unizo en ikinnoveer. Vooraf inschrijven is echter noodzakelijk.

Merk op: Ook als je niet inlogt tijdens de webinar, krijg je na afloop een mailtje met een private link naar de opname, presentatie en eventueel extra documentatie.

Schrijf je nu in voor deze webinar!

Meer info over deze webinar?

Naam: Eveline Borgermans
Organisatie: Ikinnoveer
Telefoon: +32490654359
E-mailadres: eveline.borgermans@innovatiecentrum.be

ikinnoveer © 2018

Created by